Witgoed onderdelen

witgoed onderdelen

Witgoed onderdelen zijn onderdelen die speciaal gemaakt zijn voor het specifieke witgoed apparaat. Denk hierbij alleen al aan de hoeveelheid verschillende merken witgoedmachines. Van bijvoorbeeld AEG, Atag, Bauknecht, Bosch, Elektrolux, Etna, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Liebherr, Whirlpool en nog vele andere witgoedmerken.

Witgoed onderdelen bestellen

Witgoed onderdelen bestellen? Dat kan hier bij het Onderdelenhuis. Wij kunnen aan allerlei witgoed onderdelen komen. Het is daarom verstandig om te werken met een specifiek typenummer of e-nummer. Het productnummer je vindt op het productplaatje. Wat een uniek nummer is en gerelateerd is aan het desbetreffende witgoedapparaat. Hieronder vindt je een overzicht waar je het e-nummerplaatje kan vinden bij de verschillende witgoedmachines.

Wasmachine modelnummer

wasmachine e-nummer

Het e-nummer vindt je aan de binnenkant van de wasmachinedeur of achterop de wasmachine. Dit kan per merk en type wasmachine verschillen.

Wasdroger typenummer

wasdroger e-nummer

Het e-nummer vindt je aan de binnenkant van de wasdrogerdeur. Of achterop de wasdroger en of voorop de wasdroger staan. Dit kan per merk en type wasdroger verschillen.

Koelkast modelnummer

koelkast e-nummer

Het e-nummer vindt je meestal aan de binnenkant van de koelkast. Dit kan per merk en type koelkast verschillen.

Diepvries servicenummer

diepvries servicenummer

Op het typeplaatje van de diepvries staat het type- of model-, of servicenummer. Dat nummer heb je nodig om het juiste onderdeel te zoeken. Het typeplaatje vind je meestal op de bodem aan de linkerkant. Kan jij het nummer hier niet vinden dan kan het ook zijn dat het plaatje aan de zijkant of aan de achterkant zit. En kan per diepvriezer verschillen.

Afwasmachine typenummer

afwasmachine e-nummer

Het e-nummer vindt je van een afwasmachine vaak aan de binnenkant van de afwasmachine. Dit kan per afwasmachine merk of type verschillen.

Afzuigkap modelnummer

afzuigkap e-nummer

Het e-nummer vindt je van een afzuigkap vaak aan de binnenkant van de afzuigkap. Dit kan per afzuigkap merk of type verschillen.

Juiste witgoed onderdelen

Om ervoor te zorgen dat jij het juiste witgoed onderdeel krijgt. Hebben wij je net laten zien hoe jij het type-, model-, service-, e-nummer van de desbetreffende witgoedmachine kan achterhalen. Zo kunnen wij je garanderen dat jij het juiste originele of universele witgoed onderdeel van ons krijgt. En jij een tevreden klant bij ons bent. Eveneens zien wij graag dat jij in één keer goed geholpen wordt. Het Onderdelenhuis is de onderdelenwinkel voor onderdelen. Al onze producten zijn van en voor gerenommeerde merken en zijn altijd op voorraad. Onze verzending is razend snel. Hierdoor kan jij de reparatie aan je witgoed snel uitvoeren en verkort je de tijd dat het witgoedapparaat niet werkt. Dit voorkomt een hoop ongemak en frustratie. De juiste witgoedonderdelen bestellen kan bij Het Onderdelenhuis, de witgoed specialist voor alle onderdelen.