Stofzuiger kopen?

stofzuiger Numatic

Wil je een nieuwe stofzuiger kopen of bestellen? De Numatic Henry is een echte krachtpatser als het om stofzuigen gaat. Het is de beste stofzuiger voor thuisgebruik. Met zijn 9 meter lange snoer en zijn 6 liter stofzuigerzak. Is dit apparaat toch echt de allerbeste te noemen! Je kan ermee op alle vloeren stofzuigen.

De stofzuiger

De stofzuiger is een zeer handig huishoudelijk apparaat om stof mee op te zuigen. Wellicht heb jij een huisdier? Een die veel haar verliest? Of lopen je kinderen wel eens met vuile schoenen door het huis? Dan is een goede stofzuiger de beste uitkomst. Indien je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger? Dan helpt het Onderdelenhuis je graag om de beste voor jouw te vinden. Eén die voldoet aan al je wensen en het beste stofzuigt.

Stofzuiger met zak

Het bekendste type is de traditionele stofzuiger met zak. Deze stofzuigers met stofzuigerzak hebben een snoer en zijn multifunctioneel inzetbaar. Dat alleen al door het schakelbaar stofzuigermondstuk. Harde vloeren en of een laagpolig tapijt? Dat is allemaal geen probleem. Op zoek naar een goedkope stofzuiger? Dan vind je vast wel een zuiger in het assortiment stofzuigers met zak. En als dit apparaat er voor jouw ook gewoon leuk uit mag zien? Dan is de Henry of Hetty van het stofzuigermerk Numatic wellicht iets voor jou. Dit apparaat heeft een vrolijk kleurtje en de stickers op het apparaat in de vorm van een gezicht doen je vast glimlachen iedere keer als je aan het stofzuigen bent. Natuurlijk is de Henry maar zeker de Hetty ook een uitermate sterke stofzuiger!

Stofzuiger zonder zak

Je kunt natuurlijk ook voor een stofzuiger zonder zak kiezen. Bij deze stofzuigers wordt het stof verzameld in een stofemmer. Als deze vol is, kun je de stofemmer makkelijk legen in de prullenbak. Stofzuigers zonder stofzak zijn bovendien erg handig voor mensen die wel eens vergeten stofzuigerzakken te kopen. Wel is het zo dat dit soort stofzuigers zonder stofzuigerzak meer onderhoudsgevoelig zijn dan stofzuigers met stofzak. Wil je het liefst een kleine stofzuiger kopen? Kijk dan eens naar onze stofzuigers zonder zak, deze zijn vaak heel compact van model. In onder andere het aanbod van Philips Power Pro vind je erg veel handige, zakloze stofzuigers.

Nieuwe stofzuiger technologieën

Vind jij het snoer van een stofzuiger vervelend? Dan is een snoerloos zuigen iets voor jou. Kies voor een steelstofzuiger met een batterij. Deze heeft een lange levensduur. Zo kan jij makkelijk stofzuigen tussen de meubels zonder steeds te moeten zoeken naar een stopcontact! Een goede draadloze stofzuiger is een snoerloze steelstofzuiger. Bijvoorbeeld de Bosch steelstofzuiger is erg licht en heeft ook nog eens een extra verwisselbare batterij. Overige leuke nieuwe technologie zijn stofzuigers die het werk voor jou doen: zoals de robotstofzuiger. Zo kan jij iedere dag thuiskomen in een schoon huis. Een robotstofzuiger beweegt immers op eigen tempo door je huis en maakt alles schoon en zelfs de hoekjes! Sensoren vermijden dat de robotstofzuiger ergens tegenaan rijdt. Robotstofzuigers hebben meestal ook slimme verlichting waardoor aangegeven wordt dat de stofbak vol is. Of dat de accu moet worden opgeladen. Lijkt jou de robotstofzuiger het ultieme gemak?

Goede stofzuigers voor weinig

Er zijn vele goede stofzuigers te vinden. Bijvoorbeeld als je snel even wat stof of kruimels wilt opzuigen, dan is een kruimeldief erg handig. Dit soort handstofzuigers zijn licht en compact. Met een kruimelzuiger kan je ook heel makkelijk in de kleinste hoekjes stofzuigen. Heb je eerder een krachtige stofzuiger nodig voor heel veel stof? Dan moet je een bouwstofzuiger hebben. Neem bijvoorbeeld de Kärcher Nat- en droogzuiger MV3P deze is ideaal tijdens een verbouwing. Dit apparaat kan immers nat en droog gebruikt worden. Zo kan je niet alleen stof opzuigen maar ook zuigt deze vloeistoffen op!

Stofzuigerservice

Stofzuigerservice krijg jij bij ieder apparaat die je bij het Onderdelenhuis koopt. Wil je een nieuwe stofzuiger kopen? Dan doe je dat bij het Onderdelenhuis. Wij verkopen populaire merken zoals: Numatic, Philips, AEG, Bosch, Siemens en nog veel meer stofzuigermerken. Ben jij op zoek naar de best geteste of een stille stofzuiger? Wij hebben de beste en stilste stofzuigers die jij zoekt. Het Onderdelenhuis repareert ook stofzuigers. Dit doen wij alleen op donderdagen. Dus als jij slim bent kom je het kapotte stofzuigerapparaat voor die tijd brengen.