Oven onderdelen

oven onderdelen

Witgoed oven onderdelen kopen en of bestellen? Dat kan bij dit Onderdelenhuis. Ovens worden in twee categorieën aangeboden: solo ovens en stoomovens. Solo ovens zijn over het algemeen multifunctionele heteluchtovens zonder magnetronfunctie. Ovens met magnetronfuncties worden ook wel combi-ovens of combi-magnetrons genoemd.

Oven onderdelen

De meeste ovens beschikken over verzinkbare draaiknoppen waarmee je de functie en temperatuur van de oven kunt instellen. Touch bediening komt steeds vaker voor met name bij compacte en stoomovens. De nieuwste modellen ovens kun je zelfs bedienen en in de gaten houden met een tablet of smartphone vanaf de bank.

Een oven wordt heet, vaak ook aan de buitenkant. Ondanks dat veel ovens warmte geïsoleerd zijn kan de buitenkant evengoed heet worden. Er zijn tegenwoordig veel ovens met een inwendige koeler waardoor de oven sneller is afgekoeld na de bereiding van een gerecht. Het Onderdelenhuis heeft voor allerlei soorten ovens, de juiste oven onderdelen op voorraad liggen. Mocht het gewenste oven onderdeel niet aanwezig zijn dan kunnen wij deze uiteraard voor je bestellen.

Solo oven

Solo ovens zijn over het algemeen multifunctionele ovens zonder magnetronfunctie. Er zijn solo ovens verkrijgbaar die beschikken over de pyrolyse functie, een hittereinigingssysteem. Bij het inschakelen van dit systeem verhit de oven zich tot 500 graden waardoor aangekoekte etensresten, vetvlekken en spetters in as veranderen.

Stoomoven

Een oven die in de afgelopen tien jaar een flinke technologische ontwikkeling doorgemaakt heeft, is de stoomoven. Een stoomoven bereidt je eten door middel van stoom en dat zorgt voor een zachte en gelijkmatige bereiding. Een stoomoven kan bijna alles wat een traditionele oven kan. Ontdooien, koken, sudderen en afhankelijk van het type is het met een stoomoven zelfs mogelijk om te braden voor een krokant korstje. Met een stoomoven haal je in vergelijking tot een solo oven het maximale uit je verse producten omdat smaken, textuur, vitamines en mineralen behouden blijven.

Alle oven onderdelen

Bijna alle witgoed oven onderdelen zijn bij dit Onderdelenhuis te verkrijgen. Is het gewenste oven onderdeel niet aanwezig? Wij bestellen het onderdeel speciaal voor je. Heb je vragen? Neem gerust contact op!