Onderdelen specialist

onderdelenhuis / onderdelenwinkel

Als onderdelen specialist heeft deze onderdelenwinkel. De beste specialisten als het om onderdelen gaat. Al meer dan 35 jaar is deze winkel de specialist als het gaat om: witgoed onderdelen, wasmachine onderdelen, droger onderdelen, vaatwasser onderdelen, koelkast onderdelen, oven onderdelen, afzuigkap onderdelen, stofzuigeronderdelen, inkt, fietsonderdelen, auto accessoires, multimedia, kabels, huishoudelijke reinigingsproducten, elektra, LED lampen, doe-het-zelf artikelen en nog veel meer onderdelen.

Onderdelen specialist repareert

Deze onderdelen specialist voorziet tevens in reparatie van mobiele telefoons en tablets. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen voor smartphones en tablets. Wat wil zeggen dat jij verzekerd bent van een goede garantie. OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn bij deze onderdelenspecialist de norm. Wij geven een 6 maanden garantie met uitsluiting van val-, stoot-, vocht- en of waterschade. De meest voorkomende reparaties zijn een kapot scherm en of een zwakke accu. Hiervoor hebben wij een snelle reparatieservice. Je kunt wachten terwijl je kapotte telefoonscherm of tabletscherm wordt gerepareerd. Dit duurt maximaal een klein halfuurtje en is afhankelijk van het apparaat.

Stofzuiger onderdelen specialist

Niet alleen voor telefoons en tablets kan je hier terecht. Maar ook voor het laten repareren van je stofzuiger. Door de jaren heen hebben wij als onderdelen specialist wel gemerkt dat ook de stofzuiger een huishoudelijk apparaat is wat onderhevig is aan slijtage. Dus als extra service repareren wij ook stofzuigers van allerlei merken en modellen. Is er een breuk in je stroomkabel van de stofzuiger? Wij kunnen dat snel voor je repareren zodat je stofzuiger weer snel werkzaam is. Mocht er iets anders aan de hand zijn? Dan kunnen wij de meest stofzuiger onderdelen wel bestellen. In sommige gevallen kunnen wij niet garanderen dat dit snel is gerepareerd en zijn wij afhankelijk van onze leveranciers en het leveren van de juiste onderdelen.

Onderdelen specialisten

Als onderdelen specialisten hebben wij hier alle onderdelen onder één dak. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad liggen. Daarom hebben wij als onderdelen specialisten altijd wel de juiste oplossing voor je liggen. Hierdoor kunnen wij je helpen met de beste oplossing voor je uitdaging. Hierin denken wij graag met je mee, dus mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op. De onderdelen specialisten staan 6 dagen in de week voor je klaar. En zijn 24 x 7 online bereikbaar voor het verkrijgen van onderdelen.