Doe het zelf

spuitbussen montana / doe het zelf

De “doe het zelf” afdeling binnen Het Onderdelenhuis is natuurlijk ontzettend groot. Niet alleen maar spuitbussen van het merk Montana zijn hier te verkrijgen in vele verschillende kleuren. Eveneens verkopen wij verschillende caps die jij er speciaal bij kunt kopen. Maar gelukkig zijn er nog veel meer doe het zelf artikelen te verkrijgen. Denk alleen al aan alle verschillende soorten en meters plakband. En te schrijven over alle duc-tapes in verschillende sterktes. Ook schilderstape wat handig is bij het afplakken van de kozijnen.

Doe het zelf producten

Met een klein aanbod aan spijkers en schroeven kan iedere doe-het-zelver hier slagen. Aangezien wij als Onderdelenhuis natuurlijk niet alleen maar onderdelen verkopen. Is het voor de doe-het-zelver een echte aanrader om hier eens online een kijkje te nemen. Speciale lijmen zoals houtlijm, maar ook secondelijm of twee componentenlijm. Of speciale kit voor het afdichten.

Klussen doe jezelf

Klussen is een favoriete bezigheid onder de bevolking. Door het vereenvoudigen van materialen en gereedschappen is klussen voor bijna iedereen die een beetje handig is mogelijk. Door goede en duidelijke handleidingen en YouTube filmpjes van een bepaald karwei is klussen ook steeds leuker en gemakkelijker geworden. Bij Het Onderdelenhuis zorgen wij ervoor dat de meest voorkomende gereedschappen aanwezig zijn om een klus snel en eenvoudig te klaren. Denk bijvoorbeeld aan een hamer voor spijkers, maar ook de lijm of het voegmiddel. Maar ook handige stofzuigerzakken voor je klusstofzuiger. Wij helpen je graag verder bij het klussen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice van deze doe-het-zelf zaak.