Batterijen

batterijen AAA AA D C 9V kopen

Batterijen kopen en of bestellen? Dat kan hier bij Het Onderdelenhuis. Deze zijn er in verschillende soorten en merken te verkrijgen. Als Onderdelenhuis hebben wij een zeer uitgebreid assortiment oplaadbare- en alkaline batterijen. Van de standaard AA, AAA, C, D en 9V batterij tot de lithium, horlogebatterijen of hoortoestel cellen. Ook andere speciale alkaline knoopcellen en overigen zijn vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar. De beste batterijmerken worden door het Onderdelenhuis voor je geselecteerd. De bekendste merken zijn: Duracell, Varta, GP en nog vele anderen.

Alkaline batterijen kopen

Wil jij nieuwe batterijen kopen? De Alkaline batterij heeft verschillende spanningen zoals: 1,5 Volt, 4,5 Volt, 6 Volt, 9 Volt en 12 Volt. Alkaline batterij is in verschillende apparaten te gebruiken zoals speelgoed, afstandsbedieningen, draadloze toetsenborden, zaklampen en camera’s. De alkaline batterij is veruit de meest gebruikte batterij. Het meest gebruikte formaat is de AA batterij ook bekend als de penlite batterij.
De alkaline batterij is een niet-oplaadbare batterij en wordt daarom ook wel wegwerp batterij genoemd. Voor apparatuur dat veel energie verbruikt adviseren wij een oplaadbare batterij te gebruiken. Zeker als je regelmatig de batterij moet vervangen adviseren wij de oplaadbare batterij en heb jij de investering er zo uit.

Oplaadbare batterijen kopen

Kan een alkaline batterij vervangen worden door oplaadbare batterij? Ja dat kan! De AA oplaadbare batterij kan de AA alkaline batterij vervangen. De alkaline batterij heeft 1,5 volt spanning en de AA oplaadbare batterij heeft 1,2 volt spanning. Als een AA oplaadbare batterij helemaal opgeladen is zit de spanning rond de 1,4 volt. Bij een alkaline batterij begint de spanning op 1,5 volt, maar zakt redelijk snel terug naar 1,3 – 1,4 volt spanning. Hierdoor kan de AA oplaadbare batterij de AA alkaline batterij vervangen.

Oplaadbare batterij (mAh)

De hoeveelheid mAh staat voor miliamperes en is de capaciteit van een batterij. Dus de hoeveel energie die een batterij kan opslaan. Voor apparatuur dat veel energie verbruikt, zoals fotocamera’s, flitsers en speelgoed. Adviseren wij een hogere capaciteit te gebruiken, hierdoor hoeft jij niet steeds je batterijen opnieuw op te laden.

Batterijen bestellen

Wil jij liever online je nieuwe batterijen bestellen? Alleen staan diegene die jij moet hebben er niet tussen? Schroom niet om even contact op te nemen. Wij kunnen iedere gewenste batterij bestellen. Hierop zit alleen een dag extra levertijd. Verder voldoen ze allemaal aan de hoogste kwaliteitsnormen. Voor meer informatie over batterijen kopen, neem gerust contact met Het Onderdelenhuis op.